تحقیق در مورد نان 19 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 19 صفحه
قسمتی از متن .doc :
تعریف
نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند.
ور آمدن خمیر
ور آمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می شود تا نانی که تهیه می شود، سبک تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان ها خمیر مایه به کار می رود. اما برخی نان ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می شوند، و خمیر این نان ها ور نمی آید.
فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان
برای ور آمدن بیشتر خمیرها، از خمیر ترش استفاده می شود. خمیر ترش، هیدرات کربن موجود در آرد و یا شکر را تخمیر می کند و گاز دی اکسید کربن تولید می نماید. برای تهیه نان در خانه یا کارخانجات، معمولاً از خمیر ترش استفاده می شود. این گاز سبب ترد شدن نان شده و عطر و طعم خوبی به آن می دهد. خمیر ترش، طعم ترشی به خمیر می دهد و طی فرایند تخمیر، بخشی از هیدرات های کربن موجود در خمیر را تجزیه می کند. همین امر، باعث می شود که نان راحت تر هضم گردد. از دیگر خواص خمیر ترش این است که نان را برای مدت زمان طولانی تری تازه نگه می دارد. در تهیه خمیر، خمیر ترش را با دیگر مواد تشکیل دهنده خمیر مخلوط نموده و خوب ورز می دهند. سپس خمیر را به کناری می گذارند ( تا خمیر، به اصطلاح استراحت کند). به تدریج حجم خمیر زیاد می شود و پس از پایان یافتن این فرایند، خمیر را می پزند. مدت زمان لازم برای ور آمدن خمیر نان، کمتر از یک روز کامل می باشد.
نان در فرهنگ های مختلف
تفاوت های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در ایران، جدا از تهیه نان های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می شود؛ از جمله نان لواش، سنگک، بربری، تافتون که هر کدام طرز تهیه ویژه خود را دارند. در کشورهای خارجی معمولاً از نان هایی که بافت صافی داشته و به صورت برش های نازک بسته بندی شده اند استفاده می کنند. این نان ها به نان تست «toast» معروفند. در تهیه انواع ساندویچ معمولاً از گروه دیگری از نان ها تحت نام باگت«baguette» استفاده می شود. این نان ها ضخیم هستند و داخل شان فضای آزادی وجود دارد که مواد داخل ساندویچ را در این قسمت جا می دهند. نانواها اغلب از کنجد، هم برای تزئین و هم برای طعم دادن به انواع نان استفاده می کنند.
انواع نان
نان سفید، نانی است که از آرد سفید تهیه شده؛ یعنی آردی که در تهیه آن فقط دانه غلات استفاده می شود.
نان قهوه ای، نانی است که در تهیه آرد آن، دانه و 10 درصد پوسته دانه (سبوس) به کار رفته است.
نان کامل، نانی است که در تهیه آرد آن، دانه کامل گندم (دانه به همراه سبوس) به کار رفته است.
نان جوانه گندم، نانی است که به آرد آن، پودر جوانه گندم اضافه نموده اند.
نان غلات، نانی قهوه ای است که به آن، دیگر انواع غلات را به صورت دانه کامل (پوسته به همراه دانه) اضافه نموده اند.
تاریخچه نان :
نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را می پختند. در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهمترین قسمت های آشپزی محسوب می شد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده می گردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم به احتمال زیاد یونانی ها ساختند. در تاریخ اروپا، حداقل از قرن 1000 قبل میلاد مسیح، نان به عنوان غذای اصلی به چشم می خورد. از سال 1912م بود که نان های ورقه شده تهیه شد. ابتدا هیچ کس از این دسته نان ها استقبال نمی کرد. چون تصور افراد این بود که نان ورقه شده، زود بیات می شوند. اما از سال 1928 میلادی، نان ها را برش زده و سپس بسته بندی می نمودند. از آن زمان، این ابتکار مورد استقبال مردم قرار گرفت. سالیان سال، مردم ثروتمند از نان های سفید و مردم فقیر از نان های تیره استفاده می کردند. در قدیم نان سفید، نانی مرغوب محسوب می شد و چون گران تر بود، تنها ثروتمندان قادر به خرید آن بودند. اما از قرن بیستم، این تصور عوض شد. چون از نظر علمی مشخص گردید که نان های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند؛ در عین حال، نان های سفید به دلیل کمبود مواد مغذی کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.
سایر محصولات :
تحقیق در مورد نان 19 ص
تحقیق در مورد نان 19 ص ...
فضیلت قرآنفضیلت قرآن...
پاورپوینت کلانشهرهاپاورپوینت کلانشهرها...
فضل بن شاذانفضل بن شاذان...
طرح کسب و کار مهندسی کامپیوترطرح کسب و کار مهندسی کامپیوتر...
تحقیق در مورد نادر شاهتحقیق در مورد نادر...
تحقیق در مورد میدان الکتریسیته 40 صتحقیق در مورد میدان الکتریسیته 40 ص...
فضایل اخلاقی و ارزشها در قرآنفضایل اخلاقی و...
مدل اجرایی 3 بعدی دایناسور چوبی توسط دستگاه لیزر چوبمدل اجرایی 3 بعدی...
پاورپوینت در مورد بررسی راهکارها و کارایی سیستم حمل و نقل معلولینپاورپوینت در مورد...
پاورپوینت لیزر گازیپاورپوینت لیزر گازی...
تحقیق در مورد مونوگرافی و بررسی عملکرد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی شرکت تعاونی تهیه و توزیع لوازم الکتریکی یزدتحقیق در مورد مونوگرافی و...
فضای سبزفضای سبز...
تحقیق در مورد میزان همبستگی بین اختلافات خانوادگی و افت تحصیلی فرزندان 22صتحقیق در مورد...
طرح کسب و کار مهد کودکطرح کسب و...
فضایل رسول اللهفضایل رسول الله...
تحقیق در مورد موتور 75 صتحقیق در مورد موتور...
دانلود پاورپوینت جنگ نرمدانلود پاورپوینت جنگ نرم...
تحقیق در مورد موتاسیونتحقیق در مورد موتاسیون...
حزب منحرفمارقینحزب منحرفمارقین...
پاورپوینت کبالت و سوپرآلیاژهاپاورپوینت کبالت و سوپرآلیاژها...
دانلود پاورپوینت جمگ نرمدانلود پاورپوینت جمگ...
تحقیق در مورد موسیقی از نظر اسلامتحقیق در مورد موسیقی از نظر اسلام...
طرح کسب و کار مهارتهای شخصی در کسب و کار خانگی 45 صطرح کسب و کار مهارتهای شخصی در...
حزب ستم پیشه قاسطینحزب ستم پیشه قاسطین...
پاورپوینت در مورد بررسی شرکت سیسکو سیستمCisco Systemsپاورپوینت در مورد بررسی شرکت سیسکو...
تحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات 70 صتحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات...
تصاویر خانه اپرای سیدنیتصاویر خانه اپرای سیدنی...
تحقیق در مورد مواد هوشمند مواد حافظه دار 18 صتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات شیمی مواد پاک کننده 30 صتحقیق در مورد مهندسی کشاورزی زراعت و...
پاورپوینت کدگذاری حوادث و سوانحپاورپوینت کدگذاری حوادث و سوانح...
طرح کسب و کار مقاله کارآفرینی 14 صطرح کسب و کار...
دانلود پاورپوینت توپ های قرمز رنگ روی کابل برقدانلود پاورپوینت توپ های قرمز رنگ...
پاورپوینت در مورد بررسی شکست خستگی در قطعه پینیونپاورپوینت در مورد بررسی شکست خستگی در...
تحقیق در مورد مهندسی کیفیت راهی به سوی بهبود فرآیندها 11 صتحقیق در مورد مهندسی کیفیت...
تحقیق در مورد منوچهر آتشی 21 صتحقیق در مورد...
طرح کسب و کار مطب پزشک 47 صطرح کسب و...
پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومیپاورپوینت کارگاه یکروزه...
تحقیق در مورد مقدمه ای بر سیستمهای خبره 75 صتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد مکتب نگارگری شیراز 18 صتحقیق در مورد مکتب نگارگری...
دانلود پاورپوینت تی آر آی زددانلود پاورپوینت تی آر آی زد...
دانلود پاورپوینت تحویل و نمایش فایل ارایهدانلود پاورپوینت تحویل و نمایش فایل ارایه...
تحقیق در مورد مقدمه ای بر بوقلمونتحقیق در مورد...
پاورپوینت در مورد بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزیپاورپوینت در مورد بررسی خواص...
پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی 2پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی 2...
تحقیق در مورد مقایسه رفتار اجتماعی در بین جوانان معتاد و غیر معتاد حدود سنی 22 ساله شهر قزوین 80 صتحقیق در مورد مقایسه رفتار اجتماعی...
طرح کسب و کار مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک 71 صطرح کسب و...
دانلود پاورپوینت تکنیک های فروش حرفه ایدانلود پاورپوینت تکنیک های فروش...
تحقیق در مورد مقدار مصرف کود ازتهتحقیق در مورد...
پاورپوینت کارگاه آموزشی نظامهای مدیریت دانشپاورپوینت کارگاه آموزشی نظامهای مدیریت دانش...
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامیتحقیق در مورد ماشینهای سنکرون
تحقیق در مورد کنوانسیون
تحقیق در مورد کارآمدی تفکر سیستمی در اداره سازمان
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی
تحقیق در مورد گل گاو زبان 14 ص
تحقیق در مورد گیاهان
تحقیق در مورد گل ها و گیاهان زینتی در خانه
تحقیق در مورد قوانین حرکت نیوتن
تحقیق در مورد کاربرد آمار در اقتصاد 46 ص
تحقیق در مورد گردش مواد سوختی
تحقیق در مورد کیسه تنان
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
تحقیق در مورد کارکردهای کلان روابط عمومی 173 ص
پاورپوینت در مورد بازشناسی گفتار (Speech Recognition)
پاورپوینت در مورد بدهی های بلندمدت
پاورپوینت در مورد اهمیت کارآفرینی
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
پاورپوینت در مورد اسیدها و خواص آنها
پاورپوینت در مورد اصول بازاریابی تلفنی 19 اسلاید
پاورپوینت در مورد استاندارد حسابداری (فعالیتهای ساخت املاک)
پاورپوینت در مورد PTSD
پاورپوینت در مورد ارزش و شاخص های آن
پاورپوینت در مورد آییننامه و مقررات حفاظت در ریختهگری، آهنگری و جوشکاری
کلمات کلیدی :هیه نان نان های آرد گندم آمدن خمیر این نان طرز هیه نان اسفاده اسفاده انواع معمولاً نموده مذهبی محسوب مخلوط
- ۹۶/۰۷/۲۴