utopli

  • ۰
  • ۰

تحقیق در مورد نان 19 ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات

دسته بندی : وورد

نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )

تعداد صفحه : 19 صفحه


قسمتی از متن .doc :

تعریف

نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. نان در سراسر دنیا، یک غذای اصلی محسوب می شود. معمولاً از آرد گندم خمیری تهیه می کنند که به کمک خمیر مایه، ور می آید و حجمش زیاد می شود و در نهایت درون تنور یا فر آنرا می پزند. معمولاً از آرد گندم در تهیه نان استفاده می کنند، چون میزان گلوتن آن بسیار زیاد است (که سبب حالت اسفنجی و تردی نان می شود). اما گاهی آرد گندم سیاه، جو، ذرت و جو دوسر هم یا به تنهایی یا مخلوط با آرد گندم در تهیه نان به کار می روند.

ور آمدن خمیر

ور آمدن خمیر، فرایندی است که طی آن، گاز وارد خمیر می شود تا نانی که تهیه می شود، سبک تر بوده و آسان تر هم جویده شود. در تهیه اغلب نان ها خمیر مایه به کار می رود. اما برخی نان ها هستند که برای مراسم مذهبی تهیه می شوند، و خمیر این نان ها ور نمی آید.

فرایندهای شیمیایی طی عمل ور آمدن خمیر نان

برای ور آمدن بیشتر خمیرها، از خمیر ترش استفاده می شود. خمیر ترش، هیدرات کربن موجود در آرد و یا شکر را تخمیر می کند و گاز دی اکسید کربن تولید می نماید. برای تهیه نان در خانه یا کارخانجات، معمولاً از خمیر ترش استفاده می شود. این گاز سبب ترد شدن نان شده و عطر و طعم خوبی به آن می دهد. خمیر ترش، طعم ترشی به خمیر می دهد و طی فرایند تخمیر، بخشی از هیدرات های کربن موجود در خمیر را تجزیه می کند. همین امر، باعث می شود که نان راحت تر هضم گردد. از دیگر خواص خمیر ترش این است که نان را برای مدت زمان طولانی تری تازه نگه می دارد. در تهیه خمیر، خمیر ترش را با دیگر مواد تشکیل دهنده خمیر مخلوط نموده و خوب ورز می دهند. سپس خمیر را به کناری می گذارند ( تا خمیر، به اصطلاح استراحت کند). به تدریج حجم خمیر زیاد می شود و پس از پایان یافتن این فرایند، خمیر را می پزند. مدت زمان لازم برای ور آمدن خمیر نان، کمتر از یک روز کامل می باشد.

نان در فرهنگ های مختلف

تفاوت های چشمگیری در طرز تهیه نان در نقاط مختلف دنیا وجود دارد. در ایران، جدا از تهیه نان های فانتزی که طرز تهیه آنها از خارج آمده، انواع سنتی نان پخت می شود؛ از جمله نان لواش، سنگک، بربری، تافتون که هر کدام طرز تهیه ویژه خود را دارند. در کشورهای خارجی معمولاً از نان هایی که بافت صافی داشته و به صورت برش های نازک بسته بندی شده اند استفاده می کنند. این نان ها به نان تست «toast» معروفند. در تهیه انواع ساندویچ معمولاً از گروه دیگری از نان ها تحت نام باگت«baguette» استفاده می شود. این نان ها ضخیم هستند و داخل شان فضای آزادی وجود دارد که مواد داخل ساندویچ را در این قسمت جا می دهند. نانواها اغلب از کنجد، هم برای تزئین و هم برای طعم دادن به انواع نان استفاده می کنند.

انواع نان

نان سفید، نانی است که از آرد سفید تهیه شده؛ یعنی آردی که در تهیه آن فقط دانه غلات استفاده می شود.

نان قهوه ای، نانی است که در تهیه آرد آن، دانه و 10 درصد پوسته دانه (سبوس) به کار رفته است.

نان کامل، نانی است که در تهیه آرد آن، دانه کامل گندم (دانه به همراه سبوس) به کار رفته است.

نان جوانه گندم، نانی است که به آرد آن، پودر جوانه گندم اضافه نموده اند.

نان غلات، نانی قهوه ای است که به آن، دیگر انواع غلات را به صورت دانه کامل (پوسته به همراه دانه) اضافه نموده اند.

تاریخچه نان :

نان یکی از قدیمی ترین غذاهایی است که بشر آنرا تهیه نموده است. تاریخچه آن به اواخر عصر حجر بر می گردد. آن زمان بود که برای اولین بار، دانه غلات را با آب مخلوط کرده و سپس خمیر به دست آمده را می پختند. در دوران یونان باستان، تهیه نان یکی از مهمترین قسمت های آشپزی محسوب می شد که البته چون در مراسم مذهبی استفاده می گردید، از اهمیت مذهبی هم برخوردار بود. اولین کوره بسته برای پخت غذاها از جمله نان را هم به احتمال زیاد یونانی ها ساختند. در تاریخ اروپا، حداقل از قرن 1000 قبل میلاد مسیح، نان به عنوان غذای اصلی به چشم می خورد. از سال 1912م بود که نان های ورقه شده تهیه شد. ابتدا هیچ کس از این دسته نان ها استقبال نمی کرد. چون تصور افراد این بود که نان ورقه شده، زود بیات می شوند. اما از سال 1928 میلادی، نان ها را برش زده و سپس بسته بندی می نمودند. از آن زمان، این ابتکار مورد استقبال مردم قرار گرفت. سالیان سال، مردم ثروتمند از نان های سفید و مردم فقیر از نان های تیره استفاده می کردند. در قدیم نان سفید، نانی مرغوب محسوب می شد و چون گران تر بود، تنها ثروتمندان قادر به خرید آن بودند. اما از قرن بیستم، این تصور عوض شد. چون از نظر علمی مشخص گردید که نان های تیره حاوی مواد مغذی هستند و ارزش غذایی بیشتری دارند؛ در عین حال، نان های سفید به دلیل کمبود مواد مغذی کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.









سایر محصولات :
تحقیق در مورد نان 19 ص

تحقیق در مورد نان 19 ص ...

فضیلت قرآن

فضیلت قرآن...

پاورپوینت کلانشهرها

پاورپوینت کلانشهرها...

فضل بن شاذان

فضل بن شاذان...

طرح کسب و کار مهندسی کامپیوتر

طرح کسب و کار مهندسی کامپیوتر...

تحقیق در مورد نادر شاه

تحقیق در مورد نادر...

تحقیق در مورد میدان الکتریسیته 40 ص

تحقیق در مورد میدان الکتریسیته 40 ص...

فضایل اخلاقی و ارزشها در قرآن

فضایل اخلاقی و...

مدل اجرایی 3 بعدی دایناسور چوبی توسط دستگاه لیزر چوب

مدل اجرایی 3 بعدی...

پاورپوینت در مورد بررسی راهکارها و کارایی سیستم حمل و نقل معلولین

پاورپوینت در مورد...

پاورپوینت لیزر گازی

پاورپوینت لیزر گازی...

تحقیق در مورد مونوگرافی و بررسی عملکرد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی شرکت تعاونی تهیه و توزیع لوازم الکتریکی یزد

تحقیق در مورد مونوگرافی و...

فضای سبز

فضای سبز...

تحقیق در مورد میزان همبستگی بین اختلافات خانوادگی و افت تحصیلی فرزندان 22ص

تحقیق در مورد...

طرح کسب و کار مهد کودک

طرح کسب و...

فضایل رسول الله

فضایل رسول الله...

تحقیق در مورد موتور 75 ص

تحقیق در مورد موتور...

دانلود پاورپوینت جنگ نرم

دانلود پاورپوینت جنگ نرم...

تحقیق در مورد موتاسیون

تحقیق در مورد موتاسیون...

حزب منحرفمارقین

حزب منحرفمارقین...

پاورپوینت کبالت و سوپرآلیاژها

پاورپوینت کبالت و سوپرآلیاژها...

دانلود پاورپوینت جمگ نرم

دانلود پاورپوینت جمگ...

تحقیق در مورد موسیقی از نظر اسلام

تحقیق در مورد موسیقی از نظر اسلام...

طرح کسب و کار مهارت‌های شخصی در کسب و کار خانگی 45 ص

طرح کسب و کار مهارت‌های شخصی در...

حزب ستم پیشه قاسطین

حزب ستم پیشه قاسطین...

پاورپوینت در مورد بررسی شرکت سیسکو سیستمCisco Systems

پاورپوینت در مورد بررسی شرکت سیسکو...

تحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات 70 ص

تحقیق در مورد موانع صادرات مرکبات...

تصاویر خانه اپرای سیدنی

تصاویر خانه اپرای سیدنی...

تحقیق در مورد مواد هوشمند مواد حافظه دار 18 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد مهندسی کشاورزی زراعت و اصلاح نباتات شیمی مواد پاک کننده 30 ص

تحقیق در مورد مهندسی کشاورزی زراعت و...

پاورپوینت کدگذاری حوادث و سوانح

پاورپوینت کدگذاری حوادث و سوانح...

طرح کسب و کار مقاله کارآفرینی 14 ص

طرح کسب و کار...

دانلود پاورپوینت توپ های قرمز رنگ روی کابل برق

دانلود پاورپوینت توپ های قرمز رنگ...

پاورپوینت در مورد بررسی شکست خستگی در قطعه پینیون

پاورپوینت در مورد بررسی شکست خستگی در...

تحقیق در مورد مهندسی کیفیت راهی به سوی بهبود فرآیندها 11 ص

تحقیق در مورد مهندسی کیفیت...

تحقیق در مورد منوچهر آتشی 21 ص

تحقیق در مورد...

طرح کسب و کار مطب پزشک 47 ص

طرح کسب و...

پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی

پاورپوینت کارگاه یکروزه...

تحقیق در مورد مقدمه ای بر سیستمهای خبره 75 ص

تحقیق در مورد...

تحقیق در مورد مکتب نگارگری شیراز 18 ص

تحقیق در مورد مکتب نگارگری...

دانلود پاورپوینت تی آر آی زد

دانلود پاورپوینت تی آر آی زد...

دانلود پاورپوینت تحویل و نمایش فایل ارایه

دانلود پاورپوینت تحویل و نمایش فایل ارایه...

تحقیق در مورد مقدمه ای بر بوقلمون

تحقیق در مورد...

پاورپوینت در مورد بررسی خواص نوری و کاربرد آن در کشاورزی

پاورپوینت در مورد بررسی خواص...

پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی 2

پاورپوینت کارگاه یکروزه ارگونومی 2...

تحقیق در مورد مقایسه رفتار اجتماعی در بین جوانان معتاد و غیر معتاد حدود سنی 22 ساله شهر قزوین 80 ص

تحقیق در مورد مقایسه رفتار اجتماعی...

طرح کسب و کار مطالعات توجیه پذیری اقتصادی، فنی و مالی تولید قطعات پلاستیک 71 ص

طرح کسب و...

دانلود پاورپوینت تکنیک های فروش حرفه ای

دانلود پاورپوینت تکنیک های فروش...

تحقیق در مورد مقدار مصرف کود ازته

تحقیق در مورد...

پاورپوینت کارگاه آموزشی نظام‌های مدیریت دانش

پاورپوینت کارگاه آموزشی نظام‌های مدیریت دانش...

تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی
تحقیق در مورد ماشینهای سنکرون
تحقیق در مورد کنوانسیون
تحقیق در مورد کارآمدی تفکر سیستمی در اداره سازمان
تحقیق در مورد هنر و معماری اسلامی
تحقیق در مورد گل گاو زبان 14 ص
تحقیق در مورد گیاهان
تحقیق در مورد گل ها و گیاهان زینتی در خانه
تحقیق در مورد قوانین حرکت نیوتن
تحقیق در مورد کاربرد آمار در اقتصاد 46 ص
تحقیق در مورد گردش مواد سوختی
تحقیق در مورد کیسه تنان
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
تحقیق در مورد کارکردهای کلان روابط عمومی 173 ص
پاورپوینت در مورد بازشناسی گفتار (Speech Recognition)
پاورپوینت در مورد بدهی های بلندمدت
پاورپوینت در مورد اهمیت کارآفرینی
پاورپوینت در مورد اقتصاد خرد
پاورپوینت در مورد اسیدها و خواص آنها
پاورپوینت در مورد اصول بازاریابی تلفنی 19 اسلاید
پاورپوینت در مورد استاندارد حسابداری (فعالیتهای ساخت املاک)
پاورپوینت در مورد PTSD
پاورپوینت در مورد ارزش و شاخص های آن
پاورپوینت در مورد آیین‌نامه ‌و مقررات‌ حفاظت‌ در ریخته‌گری‌، آهنگری و جوشکاری‌

کلمات کلیدی :هیه نان نان های آرد گندم آمدن خمیر این نان طرز هیه نان اسفاده اسفاده انواع معمولاً نموده مذهبی محسوب مخلوط
  • ۹۶/۰۷/۲۴
  • رضا محسنی

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی